Ecosoft Absolute компактен омекотител за вода (Dowex® HCRS/S) | Ecosoft омекотител за вода цена |Ecosoft мекотител за вода Варна| Ecosoft Варна | Системи за пречистване на вода Варна | Ecosoft цени | Ecosoft ceni | Ecosoft cena | Ecosoft varna

Ecosoft Absolute компактен омекотител за вода (Dowex® HCRS / S)

ОЦЕНКА НА ПРОДУКТА:   5
  
0 отзива / Напишете отзив
Филтърът Ecosoft 108 Premium е проектиран да намали твърдостта на битовата вода. Филтърната система се състои от два основни компонента - модул (цилиндър с контролен клапан) и резервоар за саламура.
 • 1,200.00лв.
 • ПроизводителиЕcosoft
 • Код на продукта: FU 0817 CABDV
 • Наличност: В наличност
на 12 вноски по 112.00 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30 000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
Добави в количката
Откажи
Кредитен модул DSK Credit

12 x 112.00 лв.


Основни характеристики

 • Какво е твърда вода?

  Утайки върху нагревателните елементи на домакинските уреди, бяла плака върху плочки и водопровод, петна по стъклени повърхности - всичко това идва от използването на твърда вода. В допълнение към отрицателното въздействие върху състоянието на домакинските уреди, високото съдържание на йони на твърдост оказва влияние върху човешкото здраве. Този проблем е присъщ както за вода от естествени източници, така и за вода от градското водоснабдяване. Причините за това могат да бъдат твърдите източници на вода, несъвършенството на централизираните технологии за пречистване на водата, както и използването на остарели технологии.

 • Ефективно решение за проблема с твърдата вода

  За намаляване на твърдостта на битовата вода се използват омекотяващи филтри, като омекотител за вода Ecosoft 108 Premium. Като филтърна среда се използва йонообменна смола HCR-S / S (катионообменна смола, произведена от Dow, Dowex ™). По време на процеса на филтриране протича реакция на йонообмен - йоните на солите на твърдост се заменят с безопасни натриеви йони, което води до нормално ниво на твърдост на водата. Омекотителят за филтри намалява консумацията на енергия, увеличава ефективността на битовите уреди и намалява честотата на повреди, значително намалявайки разходите за ремонт.


 • Регенерация

  Регенерирането на филтърната среда е разделено на 4 ясно определени етапа, които се извършват от клапана независимо.Обратно промиване с обратен поток от вода, което ви позволява да раздуете филтърната среда и да отстраните механичните примеси от нея. След това солен разтвор се подава от резервоара във филтърния съд; той преминава през смолата, в резултат на което солите на твърдост се измиват от нея и заедно с остатъците от разтвора се изхвърлят в дренаж. В края на регенерацията смолата се изплаква с директен поток от вода (етап 3), за да се измие соленият разтвор.Последният етап (4) е пълнене на резервоара за саламура с вода, за да се разтворят солените таблетки и да се подготви разтворът за следващата регенерация. След това системата може да се използва отново за пречистване на водата. Благодарение на използването на многофункционален клапан, филтърът не изисква постоянно внимание. Единствената важна задача, свързана с поддръжката на клиента, е навременното складиране на солта. Той ще осигури ефективна регенерация на филтърната среда и по този начин траен експлоатационен живот и качество на водата. Ако възникне някакъв проблем, клапанът ще покаже текстово съобщение за проблема.

 • Компоненти на филтъра

  Филтриращ съд тип „шкаф“ в модерен дизайн.
  Clack DV (САЩ) контролен клапан.
  Йонообменна смола Dowex (Dow Chemical, САЩ).


 • Атрактивен и компактен дизайн

  Надеждна и ефективна експлоатация за поне 5 години при правилна експлоатация и навременна подмяна на филтърния носител. Пречистената вода се подава към потребителя през тръбата на тръбата на филтърния съд. След като смолата се изтощи и вече не може да абсорбира йони на твърдост, управляващият клапан превключва филтъра в режим на регенерация. За удобство на потребителя настройките на клапаните се програмират така, че филтърът да се регенерира в момент, когато водата не се консумира.

 • Предимства на омекотителя и ползи от него

  Малък размер;
  Безопасна и приятна вода във всеки кран;
  ВиК и плочки без бяла плака;
  Мека кожа и здрава коса;
  7 години служба от филтриращия носител;
  Лесна поддръжка;

Инструкция за употреба Ecosoft Absolute Dowex® HCRS / S
Ръководство за настройка Ecosoft Absolute Dowex® HCRS / S

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър