СИСТЕМИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА - ВАРНА - НИСКИ ЦЕНИ - ЕLECTROLINE-BG.com

СИСТЕМИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ

Ecosoft Standard тристепенна проточна система Ecosoft Standard тристепенна проточна система

Еcosoft

Ecosoft Standard тристепенна проточна система

159.00лв.

Тристепенна проточна система Ecosoft източник на питейна вода 24/7/365; разумна цена, с бюджетно обслужване и консумативи.Ползи3 стъпки за пречистване на течаща вода.Омекотяване на водата и отстраняване на хлор.Скорост на филтрация 1 литър в минута.Лесна инсталация и подмяна на филтри.Компактни размери .Какви са характеристиките на модела?Тристепенният филтър Ecosoft Standard е достъпно решение за ефективно пречистване на питейната вода. Пречистването се извършва на 3 етапа, за всеки от които е осигурен отделен патрон като част от филтъра.Пречистената вода с помощта на Ecosoft Standard филтър може да се използва за пиене, готвене, поливане на цветя, както и в домакински уреди (ютия, чайник,кафе машина,ел.кана, овлажнител за въздух). Пречистената вода не води до образуване на котлен камък. Размери: В х Ш х Д- 420 х 370 х 150 мм.Връзка: 1/2″Капацитет: 1 Л/час Структура на систематаПроточната система Ecosoft Standard се състои от три колби със сменяеми филтри. За да премахнете колбите преди да подмените филтрите, трябва да използвате ключа, включен в инсталационния комплект. Системта се инсталирана под кухненската мивка и се свързва към тръбопровода за студена вода. За пречистената вода има отделен кран, който се монтира на мивката или кухненския плот.Сменяеми филтриПо време на филтрацията водата преминава през 3 етапа.Етап първиПремахва големи примеси от водата: пясъчни зърна, ръжда.Материалът на филтъра е полипропиленова пяна.Етап вториОмекотява водата, премахва хлора, вредните органични и хлорорганични вещества, метали, феноли и нефтопродукти.Филтърът съдържа филтърен материал Ecomix.Трети етапПречистване на фини замърсители. Филтър с активен кокосов въглен.За кого е най-подходящ?Тройна система Ecosoft Standard е предназначена за домакинство, в което живеят семейство от 3-4 души. Съчетава високо качество и ниска цена за пречистване на водата.Животът в дома ви ще се промени с  Ecosoft Standard, защото:вашите ястия ще бъдат по-вкусни;чая и кафето ще придобият естествен вкус и аромат;уредите (чайник, ютия, кафе машина,ел.кана, овлажнител) ще бъдат защитени от натрупване на котлен камък;пречистената вода може да се използва и за поливане на цветя.Качество и безопасностНе съдържа BPA.  Филтрите Ecosoft  са направени от първичен хранителен материал (полипропилен). При производството на тези пластмаси бисфенолът не се използва и техният състав е в съответствие с директивата на ЕС „Елементи, използвани за контакт с храни“.Free Download WordPress ThemesFree Download WordPress ThemesDownload Nulled WordPress ThemesDownload Best WordPress Themes Free Downloadudemy free downloaddownload coolpad firmwareFree Download WordPress Themesudemy free download..

rating
(0)
СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ МОДЕЛ FUTURE

Veluda

СИСТЕМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ МОДЕЛ FUTURE

312.00лв.

С методи на филтрация, механично пречистване, активен въглен и УЛТРАФИЛТРАЦИЯ. Мембраните за ултрафилтрация се характеризират с ниска пропускливост с големина на порите 0,01 µ т.е. не пропускат частици с големина 0,01 µ, а именно: БАКТЕРИИ,ВИРУСИ,шлака,утайки,ръжда и др.Новото в система „Бъдеще“ е индикатора за смана на филтри.Удобен и практичен дизайн, без необходимост от записки, кога за последно е сменян филтър, системата извършва всичко. Наслаждавате се на прекрасна, чиста вода, подходяща за ежедневна консумация.Лесен монтаж директно към смесител, възможност за скрит монтаж под плот.Етапите през които преминава водата, за да достигне до Вас с подходящи качества са:I-ви етап. Филтър полипропилен 1µ, 8“ PP 1 µ- полипропилен 1 микрон,100% сертифициран материал. Филтърът задържа шлака, утайки, почви, кал, ръжда. Полипропилена е синтетичен материал  устойчив на химикали и не развива бактерии.II-ри етап. 8″Карбон блок филтърКарбон блок филтър. Отлично отстранява хлора от водата, някои пестициди, органични съединения. Предназначен е за студена питейна вода. Не се препоръчва използването му при микробиологично замърсена и с неизвестен произход вода преди да е обработена.III- ти етап – ултрафилтрацияНа този етап от водата се премахват бактерии, вируси и всички примеси с големина над 0,01 микрона. Повечето бактерии са с големина от 1 до 6 микрона, като например Антракс-6 микрона.Максимално работно налягане- 4 barДебит- 3,5 л. в минутаМаксимална температура на водата 40°СТегло 3 кг.Размери: Дължина 30 см./10 см./ 34см.Произход   VELUDA- Гърция..

rating
(0)
ФИЛТРИРАЩА СИСТЕМА- БЕЗ БАКТЕРИИ И ВИРУСИ ВЪВ ВОДАТА! МОДЕЛ EASY

Veluda

ФИЛТРИРАЩА СИСТЕМА- БЕЗ БАКТЕРИИ И ВИРУСИ ВЪВ ВОДАТА! МОДЕЛ EASY

312.00лв.

4-степенна, съвременна водна система с филтри QUICK/ бързи филтри,за по-лесно подменяне. Заема твърде малко място.За безопасна вода, освободена от хлор, тежки метали, въглеводороди, вируси, бактерии, механични замърсявания.ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ    Максимален дебит: 3.5L / min    Максимално налягане: 4 bar    Максимална температура: 38oC    Тегло: 4 кг    Размери: 31 см. / 18 см. / 44 см.    Подмяна на филтри: според вида на филтъра и качествата на пречистваната вода.    Опаковка: 1 бр.    В комплекта са включени: Филтрираща система с филтри 4 броя, канелка за чиста вода, присъединителни аксесоари.Произход   VELUDA- Гърция..

rating
(0)
ФИЛТРИРАЩА СИСТЕМА МОДЕЛ VV SIMPLE 4

Veluda

ФИЛТРИРАЩА СИСТЕМА МОДЕЛ VV SIMPLE 4

206.00лв.

Насладете се на истинския вкус на водата без вредни примеси. Скрит монтаж. Водата преминава през четири етапа на филтриране, за да се премахнат хлор, пестициди, въглеводороди, шлака, ръжда, утайки. Стандартно в системата са включени следните филтри като всеки филтър е отделен етап на филтриране: I-ви етап. Филтър полипропилен 5 µ,10 “ PP 5 m, полипропилен 5 микрона, 100% сертифициран материал. Филтърът задържа шлака, утайки, почви, кал. Филтърът е с пянообразна структура, поради което притежава силно абсорционно действие за замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер на частици над 5 микрона. Полипропилена е синтетичен материал  устойчив на химикали и не развива бактерии. II-ри етап. Карбон блок филтърКарбон блок филтър -пресован активен въглен. 100% кокосови черупки.Отстраняват хлора от водата, някои пестициди. Предназначени са за студена питейна. Не се препоръчва използването им при микробиологично замърсена и с неизвестен произход вода преди да е обработена според нуждите Ви и съответните замърсявания.III-ти етап. Филтър полипропилен 1 µ,10“ PP 1m, полипропилен 1 микрон. Задържа замърсявания като пясък, тиня, ръжда с размер над 1 микрон. Полипропилена е устойчив на химикали и не развива бактерии. IV- ти етап – ТЗЗ линеен филтър  активен въглен Премахва до 99 % остатъчен хлор и органични замърсявания от водата.Допълнително към системата могат да се добавят:-Ултравиолетова лампа за микробиологична защита– Филтър с УЛТРАФИЛТРАЦИЯ(Виж в категория “ Дезинфекция) за премахване на вируси и бактерии.Препоръчителна подмяна на филтри от 8 до 12 месеца в зависимост от замърсеността на водата.Размери: Ш 38 см, Д 11 см,В 36 см.В корпусите на системата биха могли да се поставят всички предлагани филтри 10″ в зависимост от нуждите Ви(премахване на котлен камък, бактерии, вируси и др.)Произход   VELUDA- Гърция..

rating
(0)
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)