КОНСУМАТИВИ - ВАРНА - НИСКИ ЦЕНИ - ЕLECTROLINE-BG.com

КОНСУМАТИВИ

Ecosoft Ecomix® A филтърна смес – 25 L

Еcosoft

Ecosoft Ecomix® A филтърна смес – 25 L

450.00лв.

Ecomix® A е филтърна смес, използвана за твърда вода.Използването на предварителна обработка преди Ecomix® ефективно премахва желязото, мангана, амоняка и твърдостта от чешмянaта  вода. Ecomix® A е петкомпонентна смес от различно естество и свойства. Ecomix® Сместа, която се зарежда във филтъра, се разделя на пет слоя по време на първата регенерация. Предимства на Ecomix® A (Ecomix): Цялостно решение на основните проблеми на пречистването на водата Регенерация с ниска консумация на солПостоянно качество на пречистената вода през целия експлоатационен живо ХАРАКТЕРИСТИКИ:Твърдост,мг/л – 750Желязо,мг/л – 15,0Манган, мг/л – 3.0Амоняк, мг/л – 4.0Срок на годност,г – 3-5Download WordPress ThemesDownload WordPress ThemesDownload WordPress Themes FreeDownload Nulled WordPress Themesfree online coursedownload intex firmwareDownload WordPress Themes Freedownload udemy paid course for free..

rating
(0)
Ecosoft Ecomix® C филтърна смес – 25 L

Еcosoft

Ecosoft Ecomix® C филтърна смес – 25 L

500.00лв.

Ecomix® C (Ecomix) – уникална филтрираща смес за ефективно пречистване на водата.Ecomix® C е многокомпонентна смес, която се състои от пет компонента от различно естество. Благодарение на тази формула, филтърната смес Ecomix® C ефективно се справя с проблемната вода. В резултат на използването на Ecomix® C значително се намалява съдържанието на желязо, манган и амоняк,органични съединения, като същевременно се премахва и твърдостта на водата.Предимства на Ecomix® C: Висока ефективност на филтърната смес при пречистване на водата от желязо, манган и органични съединения.Комплексно пречистване на водата в един филтър, което ви позволява да замените няколко свободно стоящи.Високо и стабилно качество на пречистената вода.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Твърдост,мг/л – 750Желязо,мг/л – 15,0Манган, мг/л – 3.0Амоняк, мг/л – 4.0Срок на годност,г – 3-5Download Best WordPress Themes Free DownloadFree Download WordPress ThemesDownload WordPress Themes FreeDownload Best WordPress Themes Free Downloadudemy free downloaddownload mobile firmwareDownload WordPress Themesfree download udemy course..

rating
(0)
Ecosoft Ecomix® P филтърна смес – 25 L

Еcosoft

Ecosoft Ecomix® P филтърна смес – 25 L

325.00лв.

Ecomix® P (Ecomix) – уникална филтрираща смес за ефективно пречистване на проблемна вода.Ecomix® P е многокомпонентна смес, която се състои от пет компонента и йонообменни материали. Ecomix® P ефективно се справя с проблемна вода.В резултат на използването на Ecomix® P съдържанието на желязо и манган значително се намалява и твърдостта на водата се нормализира.Предимства на Ecomix® P:Висока ефективност на филтърния материал при пречистване на вода от желязо и манган Комплексно пречистване на вода в един филтър, което ви позволява да замените няколко свободно стоящи Високо и стабилно качество на пречистената вода.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Твърдост,мг/л – 750Желязо,мг/л – 15,0Манган, мг/л – 3.0Амоняк, мг/л – 4.0Срок на годност,г – 3-5Premium WordPress Themes DownloadDownload WordPress Themes FreeDownload WordPress Themes FreeDownload WordPress Themes Freelynda course free downloaddownload samsung firmwareDownload WordPress Themes FreeZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=..

rating
(0)
Таблетирана сол Ecosil – 25 кг

Еcosoft

Таблетирана сол Ecosil – 25 кг

22.00лв.

ПредназначениеТаблетираната сол е предназначена за регенерация на йонообменни смоли, използвани като филтърна среда в Ecosoft омекотителни системи за намаляване твърдостта на водата .Основни предимства:  Ecosoft Ecosil се предлага под формата на удобни за ползване  таблетки, компресирани под товар от 900 тона. Опаковката не позволява влага и осигурява дългосрочно съхранение.Солта се доставя под формата на таблетки, удобно опаковани в торби от 25 кг.Не причинява образуването на неразтворим налеп в резервоара Отговаря на европейските стандарти за качествоFree Download WordPress ThemesDownload Premium WordPress Themes FreeDownload WordPress Themes FreeDownload Best WordPress Themes Free Downloaddownload udemy paid course for freedownload xiomi firmwareFree Download WordPress Themesfree online course..

rating
(0)
GEO Спортна бутилка от стъкло/65 мм със стоманена капачка и защи GEO Спортна бутилка от стъкло/65 мм със стоманена капачка и защи

Еcosoft

GEO Спортна бутилка от стъкло/65 мм със стоманена капачка и защи

55.00лв.

Бутилката е направена от боросиликатно стъкло, което има ниска скорост на разширяване, така че няма да се разпада при горещи температури.Тази бутилка намалява необходимостта от закупуване на пластмасови бутилки за еднократна употреба.За разлика от пластмасовите и метални материали, тази стъклена бутилка не пренася неприятни или нежелани вкусове и не абсорбира миризми.Тази бутилка е с капацитет от 1 литър и включва силиконова защитна втулка и винт с широка уста на капачката, който е непропусклива. Втулката и капакът също са снабдени с дръжки за лесно пренасяне.Тази бутилка е 100% без BPA, BPS, BPF, PVC и други вредни материали и химикали.Тази стъклена спортна бутилка Geo може да поддържа както топли, така и студени напитки. Тя се отличава с широко отворена уста, капачка, устойчива на херметичност и защитна силиконова втулка, която осигурява захващане без хлъзгане...

rating
(0)
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)