КОЛОННИ ФИЛТРИ - ВАРНА - НИСКИ ЦЕНИ - ЕLECTROLINE-BG.com

КОЛОННИ ФИЛТРИ

Стандартен корпус (комплект) Ecosoft 1/2″

Еcosoft

Стандартен корпус (комплект) Ecosoft 1/2″

30.00лв.

Внимание! Комплектът включва 1бр. заменящ филтър PP!Стандартният корпус за филтри е предназначен за пречистване на студена вода за битови нужди. Намалява съдържанието на пясък, утайка, ръжда, котлен камък и други неразтворими примеси, по-големи от 5 микрона, намиращи се във водата от чешмата или сондажа.Свързването към водопроводната мрежа се осъществява с месингови втулки. Основни предимстваЗащита на санитария и ВиК.Достъпна цена с отлично качество.Стандартният корпус за филтри е изработен от първокачествена европейска пластмаса.Компактен и лесен за инсталиране.Благодарение на прозрачния корпес, филтърът сам ще Ви информира кога да го смените.Перфектен за апартаменти с 1 баня, обитавана от до 3 души. Предимства от използването на филтъраДуш и вана с чиста и бистра вода.Душ и джакузи дюзите ще останат чисти, водното налягане ще бъде високо.Вашите домашни уреди и отоплителни системи ще работят по-дълго. Корпус за филтри5-микрона РР филтърСкобаСервизен ключВинтовеРъководство за употреба Download Premium WordPress Themes FreeDownload Best WordPress Themes Free DownloadDownload Premium WordPress Themes FreeDownload WordPress Themesudemy paid course free downloaddownload intex firmwareDownload Premium WordPress Themes Freedownload udemy paid course for free..

rating
(0)
Стандартен корпус (комплект)Ecosoft 3/4″ Стандартен корпус (комплект)Ecosoft 3/4″

Еcosoft

Стандартен корпус (комплект)Ecosoft 3/4″

30.00лв.

Внимание! Комплектът включва PP филтър за замяна!Корпусът на филтъра е предназначен за пречистване на студена вода за битови нужди. Намалява съдържанието на пясък, утайка, ръжда, котлен камък и други неразтворими примеси, по-големи от 5 микрона, намиращи се във водата от чешмата или сондажа.Свързването към водопроводната мрежа се осъществява с месингови втулки. Основни предимстваЗащита на санитария и ВиК.Достъпна цена с отлично качество.Корпус на филтъра е изработен от първокачествена европейска пластмаса.Компактен и лесен за инсталиране.Благодарение на прозрачния корпус, филтърът сам ще Ви информира кога да го смените.Перфектен за апартаменти с 1 баня, обитавана от до 3 души. Предимства от използването на филтъраДуш и вана с чиста и бистра вода.Душ и джакузи дюзите ще останат чисти, водното налягане ще бъде високо.Вашите домашни уреди и отоплителни системи ще работят по-дълго. Корпус на филтъра5-микрона РР филтърСкобаСервизен ключВинтовеРъководство за употребаFree Download WordPress ThemesDownload WordPress Themes FreeDownload Best WordPress Themes Free DownloadPremium WordPress Themes Downloadonline free coursedownload lava firmwareDownload WordPress ThemesZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=..

rating
(0)
Стандартен Корпус Ecosoft BB 20 Стандартен Корпус Ecosoft BB 20

Еcosoft

Стандартен Корпус Ecosoft BB 20

169.00лв.

Внимание! Заменящите филтри не са включени.Стандартен корпус Ecosoft BB 20 е предназначен за пречистване на студена вода за битови нужди. Примесите, които трябва да бъдат отстранени, зависят от инсталирания филтър за подмяна.Корпусът  е изработен от висококачествен и дълготраен полипропилен. Може да се използва със заместващи филтри със стандартен размер 4,5″× 20″. В стандартния корпус можете да инсталирате подходящия заменящ филтър специално за състоянието на Вашата вода:Ecosoft филтър за намаляване на утайките (пясък, ръжда, котлен камък и др.);Ecosoft филтър за намаляване на хлора и хлориращите странични продукти, петролнитe продукти и пестициди, подобряване на цвета, вкуса и миризмата на вода;Ecosoft филтър за намаляване на сероводорода – за намаляване на сероводорода, подобряване на цвета, вкуса и миризмата на водата;Ecosoft филтър за намаляване на желязото, петролни продукти и пестициди, корекция на pH, подобряване на цвета, вкуса и миризмата на вода.Размери: 190×605 mm.Капацитет:  83Л/минута.Основни предимстваВисока ефективност на пречистването на водата.Изработен от висококачествени и издържливи компоненти.Висок капацитет.Компактен и лесен за инсталиране.Перфектен за къщи и апартаменти с 1-3 бани, обитавани от до 7 души.Предимства от използването на филтъра:Душ и вана с чиста вода, без неприятни примеси или миризми.Искряща санитария.По-дълъг експлоатационен живот на домакинските уреди.Premium WordPress Themes DownloadDownload WordPress Themes FreeDownload Nulled WordPress ThemesDownload Best WordPress Themes Free Downloadfree download udemy coursedownload mobile firmwareDownload Nulled WordPress Themesudemy free download..

rating
(0)
Стандартен корпус за филтри за високо налягане(комплект) Ecosoft

Еcosoft

Стандартен корпус за филтри за високо налягане(комплект) Ecosoft

30.00лв.

Внимание! Комплекта включва 1бр. заменящ PP филтър!Корпусът за филтри е предназначен за пречистване на студена вода за битови нужди. Намалява съдържанието на пясък, утайки, ръжда, котлен камък и други неразтворими примеси, по-големи от 5 микрона във водата от чешмата или сондажа.Свързването към водопроводната мрежа се осъществява с месингови втулки.Основни предимстваЗащита на санитария и ВиК.Достъпна цена с отлично качество.Изработен от първокачествена европейска пластмаса.Компактен и лесен за инсталиране.Работи с високо налягане.Перфектен за апартаменти с 1 баня, обитавана от до 3 души.Предимства от използването на филтъраДуш и вана с чиста и бистра вода.Душ и джакузи дюзите ще останат чисти, водното налягане ще бъде високо.Вашите домашни уреди и отоплителни системи ще работят по-дълго.Корпус за филтри5-микрона РР филтърСкобаСервизен ключВинтовеРъководство за употребаDownload WordPress Themes FreeDownload Premium WordPress Themes FreeDownload Nulled WordPress ThemesDownload Premium WordPress Themes Freefree download udemy paid coursedownload xiomi firmwareDownload Nulled WordPress Themeslynda course free download..

rating
(0)
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)